Een speciale winkel voor de Nederlandse LHBT gemeenschap

LHBT gemeenschapFeezer heeft zijn deuren geopend voor de Nederlandse LHBT gemeenschap. Het is een winkel waar iedereen veilig en discreet kleding en erotische speeltjes kan bestellen. De winkel focust zich met name op de homoseksuele en lesbische medemens, maar uiteraard is iedereen die gek is op erotiek van harte welkom om te komen winkelen.

Wat kun je in de LHBT winkel vinden?
Duizenden artikelen en producten die we uiteraard niet stuk voor stuk gaan beschrijven, maar je kunt er alle soorten seksspeeltjes, condooms, glijmiddelen, sexy kleding, bondage materialen, BDSM artikelen en nog veel meer bestellen. Daarnaast zijn er ook verschillende producten voor hygiĆ«ne, massage-olie en lekkere geurtjes te krijgen. Eigenlijk is het de meest complete erotische winkel die je als LHBT’er kunt vinden.

LGBT Nederland

Waarom zou je bij Feezer gaan winkelen?
Omdat bij Feezer iedereen welkom is en alles discreet afgehandeld wordt. Zo zul je nooit een verwijzing naar de webshop op je factuur of pakketje vinden. Je kunt dus veilig bestellen zonder dat bijvoorbeeld de postbode weet dat je een leren harnas voor je BDSM kelder besteld hebt. Daarnaast is Feezer voordeliger dan andere online sekswinkels, want met de kortingscode “LGBTkorting” krijg je ook nog eens 15% korting op je hele bestelling.

Feezer is erg trots op het complete assortiment producten voor de LHBT gemeenschap en hoopt dat mensen snel hun weg naar de webshop zullen vinden! Veel winkelplezier.

Geef je mening!

%d bloggers liken dit: