Schijnheilige Patricia Paay en de plasseks sekstape!

Patricia Paay is een schijnheilige en hypocriete vrouw als het gaat om de openbaring van haar plasseks sekstape. Ze krijgt nu een koekje van eigen deeg. Tenslotte was het Patricia Paay die het seksleven van Adam Curry op straat gooide en daar nog om lachte ook. Zo vertelde ze doodleuk dat Adam Curry op travestieten zou vallen en maakte ze hem daarom op TV belachelijk. Adam Curry heeft daarna heel erg zijn best gedaan om de schade te beperken en er zijn heel veel artikelen offline gehaald waarin zijn voorliefde voor travestieten besproken werd. Toch is er hier en daar nog wel wat op internet te vinden over die affaire en de enige die er schuldig aan is dat Adam Curry zijn seksuele voorkeur op straat ligt is Patricia Paay.

Via NU.nl:

Op de bank van talkshowhost Robert Jensen gaat Patricia los over haar ex-geliefde. Zo laat La Paay zich ontglippen dat Adam op travestieten valt. “Hij heeft in Las Vegas wel eens een ‘chick with a dick’ besteld, maar dat is allemaal mislukt. Er stond een verkeerde voor de deur.”

Nu ligt haar plasseks sekstape op straat en spreekt iedereen er schande van. BN’ers spreken openlijk hun steun uit voor de arme Patricia Paay, want dit zou niemand mogen overkomen. Waar waren die mensen om haar een halt toe te roepen toen ze zich als een pestkop gedroeg en Adam Curry aan de schandpaal nagelde? Toen zweeg iedereen of lachte Adam Curry achter zijn rug uit. Bekend Nederland bestaat uit een club hypocriete schijnheilige jankerds.

Sorry Patricia Paay, wij kunnen geen medelijden met je hebben. Jij bent Het Toilet van de week!

Patricia Paay

2 Responses to Schijnheilige Patricia Paay en de plasseks sekstape!

  1. […] Paay is voorlopig ben je nog niet van dit gezeik af. In heel veel nieuwsberichten valt te lezen dat de beelden “kortstondig online” […]

  2. Pring schreef:

    Zo is dat! Een hypocriet ordinair wijf dat eindelijk de grote bek gesnoerd is. En idd een koekje van eigen deeg! Hoog tijd dat die vrouw eens serieus aan zichzelf gaat twijfelen haha!

Geef je mening!

%d bloggers liken dit: