Nico van den Ham is een complotgekkie

nico van den ham

We vonden Micha Kat altijd al een aluhoedje die overal samenzweringen in zag, maar de nieuwe ongekroonde koning van de complottheorieën is Nico van den Ham. We gaan hier niet eens uitleggen waarom hij een complotgekkie en stalker is. Daarvoor moet je maar even naar zijn website gaan. Dan kun je al heel snel zien dat hij Ard van der Steur, Stef Blok, Frits Wester en zelfs koning Willem Alexander lastigvalt met zijn idiote complottheorieën over criminele rechters.

Nico van den Ham is dan ook het complotgekkie van de maand op Makamo. We hebben even een aantal van zijn ‘journalistieke’ video’s bekeken en hebben gelijk ons Netflix-account opgezegd. Op het Youtube kanaal van Nico van den Ham is namelijk meer dan genoeg te vinden waar we om kunnen lachen. Ja, met mensen zoals Nico de complotgekkie valt er altijd wel wat te lachen.

One Response to Nico van den Ham is een complotgekkie

  1. Gerard schreef:

    Het is een zorgmijder. De hulpverlening in Amsterdam is daar inmiddels al lang achter. Gelukkig dat een nieuwe wet voor gedwongen behandeling in de maak is. Nico is daar doodsbenauwd voor. Hij heeft gezien wat er gebeurd met zijn vriend Henk Faasen uit Arnhem als de hulpverlening in huis valt.

Geef je mening!

%d bloggers liken dit: