Like Makamo op Facebook voor nieuws uit de gemeente Zaanstad

zaanstadOmdat Makamo Zaanstad je het beste en laatste nieuws brengt uit de gemeente Zaanstad is het natuurlijk handig als je een like geeft aan Makamo op Facebook. Zo kun je ook via de meest populaire social media website ter wereld op de hoogte gehouden worden van al het nieuws in de gemeente Zaanstad. We zijn net begonnen met deze website en de voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar we kunnen alvast verklappen dat we niet alleen standaard nieuws uit de gemeente Zaanstad zullen plaatsen, maar ook leuke video’s van evenementen en nieuwswaardige gebeurtenissen in de zaanstreek.

Ook jij kan ons helpen! Dat kan op verschillende manieren en daarom hebben we ook een oproep geplaatst waarin we uitleggen hoe jij kan meewerken aan Makamo Zaanstad. Al kun je natuurlijk altijd beginnen met die like op Facebook!

Naast een Facebook Pagina hebben we ook een Facebook Groep aangemaakt, waarin mensen al het nieuws uit de gemeente Zaanstad kunnen delen. Daar kun je over alles discussiƫren als het gaat om nieuws uit Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. We hopen dat veel Zaankanters hun mening willen delen op Facebook!

Zaankanter ben je niet voor even, maar voor je hele leven!

Geef je mening!

%d bloggers liken dit: