Halloween – 29 oktober Terror Island in Wormerveer

terror island

Paintball Jungle in Wormerveer organiseert een angstaanjagend halloweenfeest en zal 29 oktober omgetoverd worden tot een terrein vol doodeng spektakel met onder andere een zombiegevangenis, spinnenpad, ziekenhuis, slachthuis, jungle, vervloekte barakken, angstaanjagend fort, Freaky Circus, Ghost Town en een behekst doolhof.

Via: TerrorIsland.nl

Speciaal voor Halloween wordt ons terrein volledig ingericht met een aantal spectaculaire spookhuizen en griezel zone’s ! Tijdens een 1,5 uur durende wandeltocht dwars door het terrein waan je je in een andere wereld, met tal van spannende momenten en live actors die er alles aan doen om je ouderwets de stuipen op het lijf te jagen!

1,5u. wandelen & griezelen over 8,5 Hectare terrein met 3 spookhuizen en 8 gethematiseerde griezel zone’s.
De tocht begint dwars door de ZOMBIE GEVANGENIS en vervolgens buiten langs het Spinnenpad naar het ZIEKENHUIS. Op weg naar het SLACHTHUIS moet je eerst nog door een Spooky Jungle, de vervloekte Barakken en langs een angstaanjagend Fort!
Als je weer een beetje bent bijgekomen beland je opeens midden in het Freaky Circus en de Ghost Town om vervolgens de weg kwijt te raken in het behekste Doolhof. We zijn inmiddels menig bezoeker kwijt geraakt in het doolhof en helaas daarna ook wel wat in het kannibalen dorp aan het eind.

Video:

Wanneer: 29 oktober
Waar: Paintball Jungle, Wandelweg 12, Wormerveer
Telefoonnummer: 020 – 613 11 29
Meer informatie: TerrorIsland.nl

Geef je mening!

%d bloggers liken dit: