0 Fux en Ismail Ilgun zouden eens samen moeten knuffelen

Meneer 0 Fux uit Zaandam kreeg een paar minuten aandacht bij Dumpert en sindsdien is zijn ego zo groot geworden dat hij niet meer snapt wat het gezegde “de pot verwijt de ketel” betekend. Hij had namelijk een filmpje gemaakt waarin hij de Zaandamse tuigvlogger Ismail Ilgun achterna rende en daarbij wat verwensingen uitkraamde, maar nadat het filmpje viral ging is al die beroemdheid meneer Zero Fux naar het hoofd gestegen en denkt hij dat elke stap van zijn leven het vloggen waard is..

Dat is dus niet zo, want in de filmpjes die meneer 0 Fux upload naar Youtube is niks interessants te zien en ze zijn ook nog eens in het verkeerde formaat opgenomen omdat hij niet weet hoe een telefoon werkt. Hij gedraagt zich net zo als elke willekeurige tuigvlogger die niet snapt wat fatsoen is. Zijn naam draagt uit dat hij nergens iets om geeft en dat geloven we gelijk als we hem horen praten. Sinds wanneer is het stoer voor een man van zijn leeftijd om te praten alsof je een spraakgebrek hebt en opgegroeid bent in een steeg in New York? Meneer 0 Fux is het sulletje van de week in de Gemeente Zaanstad. Aangezien Ismail Ilgun echt zijn best heeft gedaan om die titel in de wacht te slepen, is dat best een prestatie van meneer 0 Fux.

Misschien zouden meneer 0 Fux en Ismail Ilgun eens samen moeten knuffelen, zodat er echt rust heerst in de straten van Zaandam. Movie Fifty Shades Darker (2017)

0 fux

One Response to 0 Fux en Ismail Ilgun zouden eens samen moeten knuffelen

  1. […] gebeterd heeft, maar niks is minder waar. Hij dreigt nu op Youtube met het martelen van de hond van 0Fux. Dieper kun je niet zinken en het is dan ook onbegrijpelijk dat er niemand bij TopNotch ingrijpt en […]

Geef je mening!

%d bloggers liken dit: